Thorn without a rose

Direktlänk till inlägg 23 mars 2006

You'd be lucky to get out of life alive.

Av rikku - 23 mars 2006 20:30

Where to begin?

I'm so sick of a lot of things.

Laila Freivalds har avgått. Sverige jublar. Stackars kvinna. Officiellt gjord till syndabock för att svenskar befann sig på ett område som drabbades av en katastrof. Hon skulle inte varit hemma med familjen på jul, utan hon skulle suttit vid datorn och kollat sin mail, antar jag. Sen skulle hon naturligtvis ha koll på varenda jäkla turistställe som besöks av svenskar, för det var en skandal att hon inte visste var Puket låg. Det hade inte jag heller en aning om, men nu går det knappt att undvika den kunskapen.

Resten av alla turistställen är lyckligtvis fortfarande höljda i okunskap.

Om folk kunde sluta tjata om flodvågen nån gång så skulle jag bli gladare. Jag är rätt trött på det. Det är samma sak som Palme-mordet. Geez, det har gått 20 år. Let it be.

Undrar hur många år de kommer tjata om "flodvågskatastrofen". Säkert minst lika länge som "terrorattentatet mot USA". Varenda september lär man ju få höra om de där flygplanen. Kul. De kommer förstöra alla födelsedagar för mig ett bra tag framöver säkert.

Seriöst så är jag otroligt less på all klagolåt från amerikanerna. Ve oss, ve oss, vi blev anfallna, vi stackars oskyldiga små lamm.

...

Jaja, att jag inte gillar amerikaner är knappast någon nyhet.

Att jag är trött på Samuel är heller inte någon nyhet. Han helt VÄGRAR skicka tavlan. Idag gick jag till och med så långt att jag ringde polisen och frågade om man kunde få tillbaka tavlan på något sätt genom dem, men det var naturligtvis inte deras område. Tingsrätten fick man ringa i så fall, men det lär ju säkert kosta pengar.

Mer pengar än vad jag har, that's for sure.

Jag ska snart göra ett nytt försök att ringa hans mamma och se om hon har varit hos honom, om hon har fått tag på tavlan, om hon KOMMER att skicka den och så vidare.

Ju längre tid som går, desto mindre tror jag på att jag kommer få tillbaka den. FAN att jag skickade hans silverhalsband. Hade jag haft kvar det så hade jag ju haft något att förhandla med. Nu tycker han väl bara att det är skitkul att sitta och jävlas med mig. Han satt och HÅNSKRATTADE åt mig på ventrilon idag när jag frågade om tavlan. Jävla.. ÅÅÅÅÅH, jag blir så arg!

Jag pratade i alla fall med min kompis Katarina idag och hon skulle se om hon kunde hämta den. Underbara Katarina. Vad jag önskar att hon bodde närmare så vi kunde träffas och umgås igen. Jag hoppas att hon lyckas, om jag inte får hjälp av Samuels mamma.

Imorgon är det fredag och löning. Wünderbar. Tommy kommer hit då och även Anna och Åsa. Det ska bli roligt i alla fall. Träffa mina kompisar OCH min pojkvän. What else could one ask for? Ja, förutom tavlan då.

Jag funderar bara över mat.. Det finns en del problem, nämligen. Det första problemet är att vi kommer vara fyra och jag har bara tre tallrikar. Resten har ju Samuel tagit. Otippat..

Nästa problem är VAD vi ska äta. Mat ska inhandlas när de kommer hit, till en början med. Just nu är kylskåpet rätt så tomt, men det åtgärdar vi imorgon när lönen kommer med välbehövliga pengar. Men Anna är ju vegetarian och jag kan INGET om vegetarisk mat. :/ Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på och äta, men jag vill inte bara göra något simpelt i stil med quornbiff och potatis eller nåt sånt. Jag vill ha något mer, något som man kan känna att man kan bjuda på utan att skämmas. Jag får fundera över vad man kan hitta på.

Just ja. Det hade jag nästan glömt. Nu blev jag irriterad igen när jag kom på det igen.. Jag är så irriterad på en tjej på IRC som ska halvstöta på Tommy hela tiden. Hon vill hela tiden ge intryck av att hon "står på god fot" med Tommy, eller hur man ska uttrycka det. Jag VET att det inte stämmer, men det irriterar mig att hon ska hålla på så. Det finns hur många killar som helst i kanalen som hon kan "leka" med. Hon ska fan hålla tassarna borta från min. *morr*

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av rikku - 15 november 2017 22:29

Den här podden jag lyssnar på är helt fantastisk. Det finns så mycket som jag skulle vilja diskutera och resonera kring bland alla ämnen som jag har fått höra om. Men jag lyssnar ju på fler avsnitt än jag hinner blogga om, så man får sålla lite. ...

Av rikku - 15 november 2017 07:07

Igår fyllde Lily fem år. Det är inte klokt vad fort tiden går! Gammal klyscha, men så är det verkligen. Min yngsta är fem år. Min yngsta! Äldsta dottern har passerat tio och är snart lika lång som jag. Skor kan vi nästan dela på redan. Själv är jag n...

Av rikku - 10 november 2017 02:15

Jag nämnde väl häromdagen att jag har börjat lyssna på podcast? The Psych files är den jag lyssnar på för närvarande och lär lyssna på ett bra tag framöver. Han som håller i den, Michael Britt, startade podden för tio år sedan, så jag har lite att ta...

Av rikku - 9 november 2017 23:36

Det här har varit en väldigt påfrestande dag, både fysiskt och psykiskt. Vi hade minnesstund för Lasse idag. Lasse var en truckförare som jag jobbat med i 4-5 år. Han dog plötsligt och oväntat förra veckan, endast 47 år gammal. Minnesstunden var väld...

Av rikku - 9 november 2017 02:38

Som ungefär fyra personer har märkt (fler är det inte som läser min blogg, typ) så har det varit ganska, eller ja, totalt tyst på bloggen ganska länge nu. Det var flera år sedan jag bloggade aktivt och frekvent. Jag vet inte, det är väl att jag är på...

Presentation

Länkar

Gästbok

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2006 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards