Thorn without a rose

Alla inlägg den 3 januari 2008

Av rikku - 3 januari 2008 19:15

Japp, då var det avklarat. Vanja och jag var på jobbet i nästan fyra timmar. Hon skötte sig helt utomordentligt och alla blev så imponerade över hur duktig hon var.


Såklart. Hon är ju Vanja.


Det var väldigt trevligt att besöka jobbet. Det var kul att träffa folk och prata och så, men samtidigt så kände jag verkligen att jag inte längtade tillbaka. Det känns som att jag är färdig med just det jobbet. Därför hoppas jag att vi får ett positivt besked från Alingsås. Men nog om det. Nu till en annan sak.


Jag tror att jag lyckades få lite information från chefen om lönerna. Som jag förstod det så är det i stort sett klart, centralt, och så snart våra chefer får information om hur lönerna ska se ut så ska de ha lönesamtal med alla anställda och sen är det klart. Det kan naturligtvis ta en månad till eller två, men det verkar ju i alla fall som att det rör på sig.


Det vore inte en dag för tidigt. Snart är det ju liksom dags för nästa löneförhandling. Det är bara tre månader kvar. Men den lär väl dra ut på tiden, den också.


Hur som helst så hoppas jag att vi får det retroaktiva den här månaden. Det skulle sitta rätt bra med att få några extra tusenlappar så som ekonomin ser ut just nu. Men det är klart, det är nog väldigt sällan extra pengar känns fel. :-)


Det känns som att vi behöver sätta undan en hel del extra till servicekontot den här lönen som kommer. Förra månaden fick vi sätta över en hel del extra för att bara klara räkningarna och så ska det inte behöva vara. Men vi hade ju slarvat lite med insättningarna tidigare, så därför fanns inte den summan som krävdes. Det var väldigt slarvigt av oss. Men nu ska det bli bättring på det. :-)

Av rikku - 3 januari 2008 11:45

Vad skönt! Vanja har ju sovit väldigt dåligt det senaste och hon har inte sovit "som hon ska" sen hon fick sin första tand i början på november. Men i natt, då sov hon minsann! Visst, hon somnade sent, precis som hon har gjort det senaste, men hon sov sen hela natten! Hon vaknade vid åttatiden, fick lite mat och så bytte jag blöja, sen somnade hon om och sov ända till halv elva. Nu börjar det likna något, igen. Hoppas att det håller i sig. :)


Om tjugo minuter kommer Tommy hem på lunch. Då måste jag och Vanja vara klara och påklädda, för vi ska följa med honom tillbaka till jobbet. Det är dags för ännu ett besök. Jag vet inte riktigt hur länge vi stannar eller hur vi tar oss hem igen, men det ordnar sig.


Jag ska ha på Vanja hennes tuffa kläder som hon fick i julklapp. Jag måste ta ett foto på henne och lägga upp här så ni får se hur fin hon blev i dem. Badrocken hon fick blev hon jättesöt i, men de här kläderna blir hon tuff i.


Helt rätt, för hon är en liten tuffing. :)


Imorgon ska vi kanske hem till Jeanette och Kalle och hälsa på. Inget är helt bestämt än, utan Jeanette och jag ska höras av idag och se hur det blir. Men det vore trevligt att komma ut lite, som en familj, och hälsa på andra utan den här stressen som brukar bli när vi åker hem till föräldrarna. Då har man alltid tidspress på sig och man vet att man inte kommer kunna hälsa på förrens om X antal veckor/månader och då vill man naturligtvis hälsa på så många som möjligt. Helt orimligt, egentligen, men vad gör man? Folk kommer ju inte till oss och hälsar på, så då blir det vi som får stressa.


Hur som helst. Vi får se hur det blir. Nu är det nog bäst att jag börjar göra i ordning allting som ska med, så jag slipper göra det i sista sekunden. :)

Presentation

Länkar

Gästbok

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards