Thorn without a rose

Direktlänk till inlägg 14 juni 2012

*djupa andetag*

Av rikku - 14 juni 2012 02:57

Okej. Jag är arg. Jag är förbannad. Jag är ursinnig. Och jag försöker att inte visa det alltför mycket.


Trying to let go of the anger. Not working.


Jag vet inte ens var jag ska börja. Ja, egentligen ska jag inte börja alls, för det här är saker man inte ska skriva om där alla kan läsa. Speciellt inte som jag har arbetskamrater på Facebook och bloggen är länkad till Facebook.


Jag är arg. Jag är så arg att jag nästan ångrar att jag jobbade över alls idag. Men fine. Vill man vara ett svin, så var det då. Jag kommer aldrig mer se på den personen med samma ögon igen, det är ju helt klart. Även om vissa saker har retat mig tidigare så trodde jag faktiskt inte detta om människan. Men nu vet jag.


Vad jag däremot inte vet, det är hur jag ska gå vidare med detta. Jag vet hur vissa andra hade handskats med det, men själv gör jag så mycket jag kan för att undvika konflikter, speciellt på jobbet. Det är liksom folk jag måste träffa minst fem dagar i veckan.


Låtsas som att det inte har hänt? Eh, jo, det är ju lätt.. Speciellt det där med "lilla gumman, du får faktiskt förstå..." Grr..

Konfrontera personen med det? Vad fan tjänar det till? Människan vet själv exakt vad som hände och vad den sa och gjorde. Den vet också att jag blev arg över det, inget nytt med det.

Ta upp det med chefen? Jamen, vad ska hon göra åt det då? Säga "aja dig, så där gör man inte mot sina arbetskamrater"? Och som om personen hade lyssnat på det ändå.. Vederbörande gör ju ändå alltid som den själv tycker, inte vad cheferna och lagledarna har sagt.


Nej, så vad vi har här är en explosivt arg Nea. En Nea som inte vill ha konflikter. En Nea som är mitt uppe i en.. ja, konflikt kanske är lite för starkt ord, än, men en kontrovers då. En Nea som har världens längsta stubin, extra lång för arbetssituationer. En Nea med bränd stubin.


This is not good.


Och jag måste sova. För att sova måste jag släppa ilskan. Nå, åtminstone lägga ifrån mig den nånstans för natten. Imorgon kommer bli en... intressant.. dag.


*andas djupt*

 
 
Ingen bild

Rebecka

14 juni 2012 09:43

Hej,
jag kan bara ana vad detta handlar om, men svälj inte ilskan utan agera denna gång! Om det är vad jag tror så kan inte hen styra och ställa hela avd!!!
Gör något - för din egen skull!
Kram

rikku

14 juni 2012 10:08

Nej, det är inte hon den här gången. Tyvärr så är det din kompis.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av rikku - 15 november 2017 22:29

Den här podden jag lyssnar på är helt fantastisk. Det finns så mycket som jag skulle vilja diskutera och resonera kring bland alla ämnen som jag har fått höra om. Men jag lyssnar ju på fler avsnitt än jag hinner blogga om, så man får sålla lite. ...

Av rikku - 15 november 2017 07:07

Igår fyllde Lily fem år. Det är inte klokt vad fort tiden går! Gammal klyscha, men så är det verkligen. Min yngsta är fem år. Min yngsta! Äldsta dottern har passerat tio och är snart lika lång som jag. Skor kan vi nästan dela på redan. Själv är jag n...

Av rikku - 10 november 2017 02:15

Jag nämnde väl häromdagen att jag har börjat lyssna på podcast? The Psych files är den jag lyssnar på för närvarande och lär lyssna på ett bra tag framöver. Han som håller i den, Michael Britt, startade podden för tio år sedan, så jag har lite att ta...

Av rikku - 9 november 2017 23:36

Det här har varit en väldigt påfrestande dag, både fysiskt och psykiskt. Vi hade minnesstund för Lasse idag. Lasse var en truckförare som jag jobbat med i 4-5 år. Han dog plötsligt och oväntat förra veckan, endast 47 år gammal. Minnesstunden var väld...

Av rikku - 9 november 2017 02:38

Som ungefär fyra personer har märkt (fler är det inte som läser min blogg, typ) så har det varit ganska, eller ja, totalt tyst på bloggen ganska länge nu. Det var flera år sedan jag bloggade aktivt och frekvent. Jag vet inte, det är väl att jag är på...

Presentation

Länkar

Gästbok

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards