Thorn without a rose

Alla inlägg den 25 mars 2012

Av rikku - 25 mars 2012 18:54

Jaja. Det är våffeldagen idag och ungarna har väl hört någonstans ifrån att det ska ätas våfflor för de har tjatat och tjatat och tjatat om våfflor. Så idag gjorde jag våfflor. (Köpte ett paket med pulvervåfflor på Maxi när vi ändå var där). Jag invigde det dubbla våffeljärnet och tänkte att nu ska jag äntligen hinna göra våfflorna i tid så alla slipper sitta och vänta på att nästa våffla ska bli klar.


Jo, tjena.. Vad händer? Vanja och Lukas får de första två, jag och Tommy tar nästa. (Tommy hade sagt redan innan att han bara skulle ha en). Jag och Tommy äter upp våra våfflor snabbare än barnen, och jag gräddar nya. Vanja blir klar med sin våffla och jag frågar glatt om hon ska ha en till. "Nej tack", suckar hon och deklarerar att hon är mätt. Lukas äter upp två av fem våffelhjärtan och sen orkar inte han mer.


Men.. jaha?! Själv äter jag fyra våfflor innan det känns som att magen står i fyra hörn och resten av smeten får jag ställa in i kylskåpet igen.


Det kändes ju nödvändigt att göra våfflor överhuvudtaget. Jag var ju mer eller mindre den enda som åt. Jaja.. får se om jag kommer ihåg detta till nästa gång det är dags att göra våfflor.

Av rikku - 25 mars 2012 15:14

Vi åkte iväg till Maxi idag. Vi behöver desperat nya skor, allihop i familjen, och Maxi är ett bra ställe att börja på, särskilt som vi skulle handla mat också. Väl där så hittade vi skoavdelningen snabbt och Vanja hittade direkt ett par skor hon ville ha. Jag provade några stycken också och valde ett par tygskor. Vi hittade ett par snygga skor till Lukas också, men herr Tvärtemot vägrade totalt. Han ville verkligen inte ha några nya skor alls och var livrädd för att bli av med skorna han hade på sig. Vi försökte förklara att han skulle ha båda två, vi skulle inte slänga hans skor bara för att vi köpte nya, men han var envis och vi kom därifrån utan skor till honom.


Sedan kom vi till avdelningen för barnkläder och Tommy hittade en toksnygg jacka till Lukas. Han ville naturligtvis inte ha någon jacka heller, men vi köpte en i alla fall. Vanja fick en likadan, fast i en annan färg. På väg ut från barnkläderna fick vi syn på solglasögon för barn och barnens förra är ju sönder båda två, så då fick de nya sådan också. Vi gick några meter till och fastnade. Igen. Den här gången var det köksgrejer som tilldrog sig Tommys blick. Han är trött på våra kökshanddukar och underlägg, så vi slog till och köpte nytt där också. Herregud, vad vi har spenderat pengar. :) Till slut kom vi i alla fall fram till matavdelningen och fick handlat det vi faktiskt åkte dit för att köpa. =)


         

Presentation

Länkar

Gästbok

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards