Thorn without a rose

Alla inlägg den 18 april 2012

Av rikku - 18 april 2012 11:13

Tommy ringde precis. Han har ringt till Comhem och skällt lite om fakturorna och vi fick till svar att vi kan slänga båda för båda är felaktiga. (Nä-hä? You don't say?)


Återigen; de ska titta på vårt ärende och se hur det går med vår felanmälan och sen ska de.. TA-DA! Ringa upp Tommy igen.


Märkligt nog måste han uppge sitt mobilnummer varje gång han ringer. Varför kan de inte bara lägga in det i hans kunduppgifter?


Eller nej, förlåt, vad tänker jag med? Göra något enklare? Det är väl inte Comhems sätt att sköta saker..

Av rikku - 18 april 2012 10:44

Oh, vad less jag är! Jag säger det igen, OH, VAD LESS JAG ÄR!


Why, you say? Why?!


Jomen det ska jag tala om. Comhem. Igen! Eller rättare sagt, fortfarande. Vi fick ju hit en tekniker förra veckan. Han kopplade in mediaboxen, eftersom installatörerna inte hade gjort det. Så långt, allt väl. Internet kom igång, Tvn kom igång, great. Men telefonen! Nej, se DEN funkar inte! Tommy felanmälde (igen) och fick höra att det var en störning i vårt område. Okej. Störningen fixades, kundtjänsten (eller vem fan det nu är som har hand om dessa grejer) KLARMARKERADE VÅRT ÄRENDE UTAN ATT KOLLA UPP OM VÅR TELEFON FUNGERADE! För det gjorde den naturligtvis inte. Så Tommy fick lägga in en NY felanmälan! Det är nu onsdag och vår telefon funkar fortfarande inte. Alls! MEN! Och det är här min riktiga irritation kommer in; idag fick vi två kuvert från Comhem. I den ena står det glatt och käckt att "Välkommen att ringa med Comhem! Tack för att du valt Comhem Telefoni. Här är ditt nya nummer." och  yada, yada.


Det andra kuvertet innhöll en.. RÄKNING! EN TILL! Okej, ingen panik, kolla vad det står på den. Jo, det står telefoni från och med den 16:e april. Okej, det är ju bra.. Vi ska betala för april och maj. M-hm, det var det på förra räkningen också.. Tillägg för pappersfaktura 45 kr. Japp, det kommer vi ju inte ifrån första gången, det vet vi ju. Men... ingenting om internet eller TV. Den här fakturan tror att vi ENBART har telefoni alltså. OCH! Totalsumman för denna nya räkning, från 16:e april till 31:e maj, är 148 kr!


Den FÖRRA räkningen, som alltså var för INTERNET, TV och TELEFONI för perioden 31:e MARS till 31:e MAJ, var på 106 kr!


Seriöst, kan de inte börja göra RÄTT snart? Fixa vår förbaskade telefoni så vi faktiskt kan ANVÄNDA telefonen och gör en räkning som är RÄTT.


Gud, vad trött jag börjar bli på alltihop. Jag har god lust att bara ta hela skiten och kasta ut genom fönstret och teckna abonnemang med nån operatör som bryr sig lite mer om att deras kunder är NÖJDA.


En annan sak om det första kuvertet... Inte nog med att vi har fått ett sådant förut (känns som att det är fjärde eller femte exakt likadana vi har fått) de har fortfarande inte skrivit med att vi ska ha kvar vårt gamla nummer. Så frågan är ju om de kommer ordna det ALLS.


Just nu känner jag mig väldigt bitter och cynisk. Vi borde aldrig ha bytt till det här "Framtidens bredband". Det verkar ju aldrig gå att ordna så att det fungerar. Jag är så trött på allt strul och krångel och att Comhems standardsvar när Tommy ringer, är: "Vi ringer upp dig" och sen ringer de aldrig ändå utan Tommy får ringa. Igen. (Okej, NÅN gång har de faktiskt ringt upp. Faktiskt.)


Nej, sur, trött och grinig är jag. Jag är TRÖTT på det här.


*muttrar*

Presentation

Länkar

Gästbok

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards