Thorn without a rose

Alla inlägg den 23 april 2009

Av rikku - 23 april 2009 22:15

Jag blev uppringd av Tele2. Dock ej av Annika utan en trevlig kille som hette Henrik. En stor del av hans trevlighet kom nog från att han höll med mig. ;) Nej, jag bara skojar. Men allvarligt. Den här killen (som jag inte tror sitter i vanlig kundtjänst utan antagligen högre upp) lyssnade på vad jag sa. Jag talade om hur jag hade räknat, vad som hade hänt tidigare, vad folk hade sagt och hur det hade blivit. Det visade sig att killen jag snackade med för en månad sen, om det här med 59 kronor och gratis till hemtelefoner, inte riktigt hade koll på saker och ting. Vad den killen sa var att vi kunde lägga till 59 kronor så blev det gratis även till hemtelefoner. I själva verket var det erbjudandet inte förenligt med det prisavtal vi har i dagsläget, och hade vi valt det så hade det istället kostat en hel del att ringa till mobil.


Lite rörigt, men jag och Henrik redde ut allting och kom överens om följande:


  • Han sammanställer en ny faktura med rätt belopp och vi behöver inte betala den nuvarande fakturan.
  • Istället för nuvarande prisavtal så tar vi erbjudandet om att ringa till fasta telefoner gratis mot en fast avgift på 59 kr. Utöver det så får vi en fast avgift på 39 kronor så vi kan ringa gratis till Comviq-mobiler och dessutom blir det drastiskt mycket billigare till övriga mobiler.
  • Skulle något problem uppstå eller om det fanns några funderingar från min sida angående fakturan som han kommer skicka till mig, då ska jag ringa Tele2 och begära att få prata med just honom.

Skönt! Då har man en fast punkt att förhålla sig till. Istället för att få prata med olika personer varje gång, personer som inte har den blekaste aning om vad de snackar om, så får jag prata med en person som är professionell, kunnig och trevlig. Mycket bättre. Me like.


Nu återstår det bara att se om vi har sett slutet på allt strul med Tele2 eller ej. Om inte, ja, då vet jag vem jag ska ringa till.

Av rikku - 23 april 2009 13:15

Jag har nog världens otur när jag ringer till Tele2s kundtjänst. Hittills har jag inte lyckats prata med någon som ens förstår mitt problem och otydligt kan jag bara inte uttrycka mig.


Jag fick kopian på förra fakturan idag och har nu suttit och verkligen räknat ut exakt hur mycket som är fel. Med den nya fakturan så kommer vi ha betalat in 575,76 kronor för mycket. Vi fick 350 kronor till godo på den nya fakturan, men å andra sidan så har de inte lagt till avgiften för vad-det-nu-hette-abonnemanget som skulle göra så att vi fick ringa gratis till fasta telefoner. Det skulle kosta oss 59 kronor i månaden och det var helt klart prisvärt, ansåg jag. Nu när jag pratade med kundtjänst så får jag höra att, hör och häpna; det finns inte registrerat någonstans att jag har beställt den tjänsten.


Naturligtvis inte. Varför skulle de göra det? Varför förväntar jag mig ens att de skulle ha något sådant registrerat?


Underbart.. På plussidan finns i alla fall att Tele2s presschef har läst mitt inlägg, igen, och erbjudit sig att ringa upp mig och reda ut alltihop. Jag hoppas verkligen att hon kan göra det för det verkar det ju inte finnas någon annan som kan på Tele2. Jag har mailat henne mitt telefonnummer, så vi får väl se när hon ringer och vad hon säger då.


För det här börjar bli löjligt.

Presentation

Länkar

Gästbok

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards